Бюджет Кропивницького поповнився на 160 млн грн

Учора, 30 липня, четверта сесія міської ради на своєму четвертому засіданні змогла ухвалити важливі рішення внесення змін до міського бюджету та галузевих програм.

Про це повідомляє сайт КМР.

Тепер є всі умови, щоб місто належним чином підготувалося до опалювального сезону, завершилися ремонтні роботи в закладах освіти і охорони здоров’я, був виконаний повний об’єм робіт на дорогах обласного центру, проводилися тендерні процедури на закупівлю електротранспорту, медичного обладнання.

Загалом, як відзначила начальник фінансового управління Любов Бочкова, до міського бюджету додатково за результатами першого півріччя надійшло близько 160 мільйонів гривень.  З метою належного забезпечення підготовки теплогенеруючого підприємства до роботи в умовах зими, забезпечення необхідних ремонтів на мережах теплопостачання, міська рада додатково виділила для КП “Теплоенергетик” 7 мільйонів гривень.

Результативним було і голосування за низку галузевих програм, до яких були внесені необхідні зміни, пов’язані із надходженням додаткового обсягу фінансування. Таким чином, новим змістом наповняться програма розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста, програма будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи, програма розвитку малого і середнього бізнесу, програма розвитку культури і туризму та програма розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар