У Кропивницькому визначились із чисельністю апарату виконавчих комітетів райрад міста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивницька міська рада визначилась із чисельністю  апарату виконавчих комітетів Кіровської та Ленінської районних у місті Кіровограді рад.

Відповідне рішення підтримано депутататами міськради під час сесії сьогодні, 28 липня.

Фрагмент проекту рішень:

Керуючись статтями 7, 140, 146 Конституції України, статтями 5, 11, 54, 59 Закону України ²Про місцеве самоврядування в Україні², Кіровоградська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Рекомендувати встановити чисельність апарату виконавчих комітетів Кіровської районної у місті Кіровограді ради в кількості 19 штатних одиниць, Ленінської районної у місті Кіровограді ради в кількості 17 штатних одиниць.

  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Кіровоградської міської ради від 29 липня 2014 року № 3264 «Про рекомендовану чисельність апарату виконавчих комітетів Кіровської та Ленінської районних у місті Кіровограді рад».

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності

Поширити:

Залишити коментар:

коментар