Де на Кіровоградщині відбудеться відбір персоналу для нових сервісних центрів МВС України?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Стартував відбір персоналу для нових сервісних центрів МВС України. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він зазначив, що кадрова компонента – важлива складова реформи сервісних центрів МВС України.

Конкурсний відбір персоналу нових центрів по черзі буде проведений у кожній з областей країни. Далі кандидати пройдуть стажування, під час якого отримають теоретичні та практичні знання від кращих тренерів. Заключним етапом буде конкурс на посаду адміністратора в сервісному центрі МВС області.

Арсен Аваков повідомив, що оприлюднений графік початку конкурсного набору на стажування в областях і орієнтовні дати відкриття нових сервісних центрів.

Також глава МВС озвучив головні критерії відбору: «Ви повинні бути громадянином України віком від 18 років, мати вищу освіту, відсутність судимостей, досвід роботи в сфері послуг вітається. Ми віддамо вам перевагу для участі в стажуванні, якщо Ви мотивовані стати частиною реформи, і хочете надавати якісні послуги для громадян!»

Наразі триває набір на стажування в Київській і Дніпропетровській областях. Арсен Аваков звернувся до жителів цих регіонів і всієї країни зі словами: «Йдемо вперед – крок за кроком! Приєднуйтесь до нашої команди на місцях – станьте частиною реформи!»

Детальна інформація про відбір на сайті Головного сервісного центру МВС і його сторінці в соцмережі.

Департамент комунікації МВС України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар