Дві дороги та ФАП на Кіровоградщині планують відремонтувати за рахунок місцевого видобутку золота

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вивчення покладів золота неподалік села Клинці Кіровоградського району вступає у нову стадію – ПАТ «Державна акціонерна компанія «Українські поліметали» планує найближчим часом отримати дозвіл на розвідувальні там роботи.

Як повідомляє районна газета “Зоря” сьогодні представники цієї компанії – генеральний директор Костянтин Лісничий та директор з розвитку Микола Когут на зустрічі в Кіровоградській районній державній адміністрації з головою райдержадміністрації Аллою Поліщук та клинцівським сільським головою Ольгою Хомутенко обговорили питання щодо майбутньої співпраці.

Вітаючи наміри «Українських поліметалів» розпочати діяльність у Кіровоградському районі, Алла Поліщук наголосила на тому, що вона має бути вигідною для місцевої громади. А Ольга Хомутенко, як з’ясувалося на зустрічі, уже розробила проект угоди про соціальне партнерство сільради з цим підприємством, документом передбачено відновлення за його кошт дорожнього покриття на кількох клинцівських вулицях, ремонт приміщення ФАПу та оснащення його сучасним обладнанням. Також районне й сільське керівництво – за те, щоб до роботи на шахті залучалося якомога більше місцевих жителів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар