На Кіровоградщині шукають директорів бібліотек

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сайт Олександрійської РДА повідомляє про конкурс на заміщення 4 вакансій: директора Олександрійського районного будинку культури, директорів та завідуючих бібліотек.

Відділ культури і туризму Олександрійської районної державної адміністрації з 04 липня 2016 року оголошує конкурс на посади:

– директора Олександрійського районного будинку культури;

– директора Олександрійської районної централізованої бібліотечної системи;

– завідувача Новопразькою центральною бібліотекою-філією;

– завідувача Новопразькою бібліотекою-філією № 1;

– завідувача Новопразькою бібліотекою-філією № 2.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта;

– стаж роботи у сфері культури не менше трьох років,

– володіння державною мовою

– здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Документи надсилаються на електронну ( inbox5@olex.kr-admin.gov.ua ) та поштову (відділ культури і туризму Олександрійської районної державної адміністрації, вул. Діброви, 27, м. Олександрія, Кіровоградська область, 28000) адреси.

Формування конкурсної комісії та прийом документів триває протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу за адресою: м. Олександрія, вул. Діброви, 27, відділ культури і туризму Олександрійської районної державної адміністрації. Тел.: 7-06-55; 7-07-68.

Повідомляємо! Згідно до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» № 955-VІІІ від 28.01.2016 року кожен із кандидатів на відповідну посаду готує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар