На Кіровоградщині уродженця Росії засудили до умовного терміну покарання

Уродженцю Краснодарського краю Російської Федерації, який має українське громадянство, за декілька епізодів викрадення майна з чужого домоволодіння призначили умовний термін покарання.

Про це йдеться у вироку Олександрійського міськрайонного суду, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень, пишуть “Олександрійські новини”

У січні поточного року чоловік викрав з подвір’я приватного домоволодіння велосипед “Україна”, що використовувався вже понад 20 років і який судово-товарознавча експертиза оцінила в 1033 гривні. За тиждень зловмисник повернувся на місце злочину та додатково поцупив із зазначеного домоволодіння зварювальний апарат, з якого демонтував запчастини з кольорових металів, а саме 5 кілограм міді, які він здав на металобрухт за 425 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому, а також запевнив, що не має наміру повторно здійснювати кримінальні правопорушення.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 1 та ч. 2 ст. 185 КК України “Крадіжка, вчинена повторно” та призначив йому покарання у вигляді 1,5 років позбавлення волі, наступним пунктом змінивши реальний термін покарання на іспитовий строк тривалістю на 1 рік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар