Аграріям Кіровоградщини виділили 15 млн грн на здешевлення кредитів

Для сільгоспвиробників Кіровоградщини у державному бюджеті передбачено 15 млн грн на здешевлення кредитів.

Про це повідомляє сайт КОДА.

“Збирання ранніх зернових на території області фактично підходить до завершення. За першими результатами можна впевнено стверджувати, що цього року наші аграрії отримають добрий врожай, і Кіровоградщина буде у повному обсязі забезпечена хлібом”, – відзначив голова облдержадміністрації.

У цьому контексті Сергій Кузьменко також торкнувся питання надання аграріям області необхідної підтримки з боку держави.

“Не дивлячись на певні проблеми, що мають місце у державному бюджеті, на сьогодні прийнято програму з підтримки наших сільгоспвиробників. Зокрема, для нашого регіону у державному бюджеті передбачено 15 мільйонів гривень – на здешевлення кредитів, що були залучені аграріями з комерційних банків, аби придбати сільськогосподарську техніку та провести посівну кампанію”, – повідомив голова облдержадміністрації.

Щоб отримати необхідну допомогу, очільник області порадив сільгоспвиробникам звертатися до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, де спеціальна комісія оперативно розглядатиме відповідні заявки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар