На Кіровоградщині “рибні браконьєри” за 50 кг риби потраплять під суд

У Світловодському районі спіймали “на гарячому” браконьєрів, які ловили рибу сітками.  За риболовлю чоловікам загрожує суд. Про це повідомляє управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства. 

13 липня близько 7.10 двоє жителів області на річці Дніпро (Дніпродзержинське водосховище в районі Кременчуцької ГЕС поблизу м. Світловодська Кіровоградської області), грубо порушили правила рибальства. Чоловіки з човна проводили вилов риби забороненим знаряддями – двома мисиновими сітками.

Під час рибальства чоловіки наловили 49 кг риби, чим спричинили істотних матеріальних збитків державі на загальну суму 33388 грн.

Для встановлення осіб правопорушників на місце складання протоколу були викликані співробітники поліції – Світловодського відділу поліції ГУ НП у Кіровоградській області, якими, в ході проведення огляду місця події було вилучено заборонені знаряддя лову – сітки та човен.

Матеріали для розгляду даного правопорушення та притягнення порушника до відповідальності будуть спрямовані до Світловодського міськрайонного суду Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар