Кропивничан запрошують створити ескіз малюнку для паркану в дитячій лікарні

Оргкомітет Конкурсу «Зцілююча сила мистецтва» радий повідомити  про те, що надихнувшись резонансом, який отримав даний захід проект отримав продовження до 1 серпня.

У 2015 році за підтримки облдержадмістрації, торгово-промислова палата та художній музей провели конкурс на кращий мистецький твір «Зцілююча сила мистецтва». За підсумками проведення конкурсу було створено експозицію та оформлено відреставроване приміщення Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

Поряд із лікарнею залишився вільний простір, для здійснення нового мистецького проекту – кам’яний паркан, який буде прикрашений  малюнками, які будуть покращувати настрій усім, хто буде проходити чи проїжджати повз дитячого острівця здоров’я та, найголовніше, налаштовувати маленьких пацієнтів та їх рідних на одужання!

Тому даний проект перш за все дозволить його учасникам виразити свої емоції, думки і почуття через мистецькі твори, а також стане скарбницею ескізів,  які можуть бути використані і в подальшому для  гідної окраси різноманітних малих архітектурних  форм нашого міста.

Терміни проведення та реалізації проекту:

Збір конкурсних пропозицій: 14 липня – 1 серпня 2016 року;

Визначення проектів-переможців: 1 – 10 серпня 2016 року.

Учасники проекту:

  • учні художніх шкіл, шкіл естетичного виховання, вихованці гуртків образотворчого мистецтва, інших навчально-виховних закладів;
  • студенти вищих навчальних закладів мистецького спрямування;
  • художники – члени Національної спілки художників України, художники-аматори, майстри декоративно-ужиткового мистецтва.

Участь у даному проекті можлива як індивідуальна, так і спільними творчими командами.

Перевагу будуть мати творчі роботи, які на думку Оргкомітету буде доречно і технічно можливо перенести на паркан навколо лікарні (як із внутрішньої, так і зовнішньої сторін).

Роботи передаються Оргкомітету не пізніше 1 серпня 2016 року на адресу: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60, Кіровоградський обласний художній музей.

До роботи додається інформація, в якій зазначаються: ПІБ автора чи групи авторів (повністю), вік, назва роботи, рік виконання роботи, техніка виконання, розміри, назва навчального закладу або ВУЗу, клас або курс,  місце роботи, домашня адреса, контактні телефони, електронна адреса.

Вимоги до конкурсних робіт:

Розмір конкурсних робіт – формат  А- 2 (40х60 см); А- 3 (30х40 см); А- 4 (30х20 см).

Переможців, призерів та авторів найкреативніших робіт очікують цінні подарунки та відзнаки.

 Довідки за телефонами: (0522) 24 56 81; 22 36 98.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар