На залізниці в межах Кіровоградщини травмувались шестеро людей

За перше півріччя 2016 року, на території регіональної філії «Одеська залізниця», травмувалось 49 мешканців області.
Нехтування правилами безпеки на станціях залізничного транспорту призвели до травмування 25 осіб (18 випадків зі смертельним фіналом), на перегонах отримали поранення 24 особи, внаслідок чого 17 з них померли. Серед померлих двоє дітей.
Як повідомляють у прес-центрі регіональної філії «Одеська залізниця», за результатами проведеного аналізу було встановлено ряд причин травмування людей, які представлені нижче у таблиці.
Потяги
Найбільше осіб травмувались в межах Одеської дирекції залізничних перевезень: поранення отримали 18 людей. На Знам’янській дирекції травмувалося 6 осіб, на Херсонській та Шевченківській по одній особі.
Пам’ятка від регіональної філії «Одеська залізниця»  щодо культури поведінки на залізниці

Переходити залізничну колію слід лише у встановлених місцях. Перед тим, як ступити на колію, потрібно обов’язково  впевнитися у відсутності поїзда (або локомотива, вагона, дрезини тощо). Тільки після цього почати перехід.

Наближаючись до залізничного переїзду, громадяни повинні звертати увагу на світлову і звукову сигналізацію (категорично забороняється знаходитися у навушниках поблизу колії). Навіть незначне, на перший погляд, порушення правил безпеки може призвести до трагедії. Особливу увагу дотриманню правил безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури слід приділяти сім’ям, чиї оселі знаходяться неподалік колії. Батьки мають змалечку роз’яснювати своїм дітям правила безпеки на залізничних коліях та про високий рівень небезпеки перебування поблизу колії.

Залізничники нагадують, що машиніст не в змозі моментально зупинити поїзд і в черговий раз закликають усіх бути максимально уважними.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар