‪#‎Моє_село‬: Перша електронна шукає затишні місцини Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстративне фото

Маленьке село на Кіровоградщині, де поміж десятка (або і більше) хаток продовжує вирувати життя. Хтось працює на місцевих землях збираючи комбайном урожай, а хтось їде п’ять-сім-двадцять кілометрів по грунтовці, аби заробити на життя. Села, які не завжди позначені навіть на найдетальніших картах гугла теж живуть і варті уваги.

Перша електронна розповідає про такі місцини на Кіровограда, де незважаючи на клеймо “село вимирає”, живуть люди, народжують дітей, ведуть господарство…

Якщо ви хочете прочитати про ваше село на сторінках Першої електронної, пишіть або телефонуйте до редакції. Розкажіть нам, чому ви пишаєтесь своїм селом та чим воно особливе з-поміж інших, які легенди малюють історію вашої малої батьківщини. Ваші історії будуть на сайті та в соцмережах під хештегом ‪#‎Моє_село‬ .

Червоновершка Компаніївського району, наприклад, має скарбницю легенд навколо своєї шоли, яка побудована на яйцях. Село Ганнинське Кіровоградського району є тихою пристанню для своїх мешканців. Маленька Ялинівка Олександрійського району живе і вирує без роботи, магазинів та школи.

Контакти редакції:

Пошта: persha.kr@gmail.com

Скайп: persha.kir

Телефон: (067) 520 10 70, (050) 245 89 53

Поширити:

Залишити коментар:

коментар