Міська влада намагається передати “Дніпро-Кіровоград” водні мережі Нового

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Начальник управління ЖКГ Олександр Хачатурян сьогодні, 11 липня, під час засідання комісії доручив відповідним керівникам відділів, аби ті до 14 години підготували звернення до голови ОДА про передачу мереж водопостачання селища Нового на баланс ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

Таким чином міська влада намагається врятувати новенців від катастрофічного зростання ціни на воду.

Нагадаємо, КП “Теплоенергетик”, яке нині постачає воду до селища подало до виконкому Нового розрахунки на зростання тарифу до 35 грн за кубометр.

“Водопостачання, це не є функціональним призначенням “Теплоенергетику”, це опосередкована їх діяльність. Вони надають такі послуги лише одному селищу. Через це собівартість послуги досить висока. Якщо цим буде займатись спеціалізоване обласне підприємство, то тариф буде на рівні міста Кіровограда”, – запевнив Олександр Хачатурян.

На думку очільника управління ЖКГ, це успішний рецепт виходу із проблемної ситуації, адже таким самим чином було вирішено проблему водопостачання селища Смоліно. Якщо обласна влада зможе залагодити це питання з ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, весь комплекс водних мереж селище Нового буле передано цьому підприємству.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар