Смолінська селищна рада визначила управителя для багатоквартирних будинків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Багатоквартирні будинки, які не створили ОСББ, отримають управителя замість ЖКГ. Наразі на Кіровоградщині лише один населений пункт визначився із управителем.

Як повідомила начальник департаменту ЖКГ Кіровоградської облдержадміністраці Ольга Довжук, у червні управителя визначила лише Смолінська селищна рада – ним є ТОВ “Гудекс ЕКО-сервіс”. На сьогодні це єдина рада на Кіровоградщині, яка визначила управителя.

Згідно закону України про створення ОСББ, органи місцевого самоврядування з 1 липня повинні визначитися з управителем для тих багатоквартирних будинків, які не створили ОСББ. Термін передачі повноважень – 2 місяці. До цього часу будинками опікуватиметься ЖКГ.

Нагадаємо, на Кіровоградщині зараз функціонує 255 ОСББ.  А за даними сервісу бізнес-розвідки YouControl, у нашій області діють 147 ОСББ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар