Кіровоградська “Полонія” їздила на тренінг до Івано-Франківська

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Четверо членів ГО “Об’єднання поляків Кіровоградщини “Полонія” ім. К. Шимановського” та керівник організації Олександр Полячок побували в Івано-Франківську на спеціальному тренінгу, який організував для представників полонійних організацій в Україні Фонд “Свобода та демократія”.
Разом з кіровоградською делегацією участь у дводенному тренінгу взяли наші колеги з Рівного,Хмельницького та Могилів-Подільського, в тому числі представники новостворених організацій. Це стало чудовою нагодою для знайомства та налагодження контактів між активними людьми, які однаково працюють над розбудовою осередків польської культури в різних областях України. Крім корисних теоретичних знань, учасники тренінгу всього за два дні отримали й практичні здобутки.

Зокрема, Об’єднання поляків Кіровоградщини “Полонія” ім. К. Шимановського відтепер має не просто мрії, а мрії, які оформлені на папері у вигляді цілей. Ось такий стимулюючий плакат-постер підготували члени організації Олександр Полячок, Євген Котішевський, Артем Дубовик, Сергій Муренець та Олег Нікітін.

ERBhSSy8lhE

У центрі уваги – майбутній Центр польської культури в Кіровограді, який, ми віримо в це, обов’язково з’явиться. А далі – необмежені можливості: все залежить від креативності, активності та натхнення членів “Полонії”.

IMAG1604
Під час тренінгу ми навчилися не лише правильно формулювати мету й ставити завдання перед собою, а й будувати стосунки з партнерами, шукати нові зв’язки, працювати в команді над спільним результатом. Родзинкою ж наших нових вмінь став танець “бельгійка”, якому нас теж навчили в перервах між серйозною роботою. Обіцяємо станцювати його, коли здійснимо все задумане…

IMAG4423

IMAG4442

Поширити:

Залишити коментар:

коментар