Винуватцю смертельної ДТП відмовлено в апеляції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександр Постриганенко на суді, фото Олени Шворак

Водію “Сітроена”, який спричинив смертельну ДТП по вул. Київській у Кіровограді в задоволенні апеляційної скарги про вибір запобіжного заходу. Чоловік залишиться під вартою.

“Щодо апеляційної скарги на рішення суду про обранння міри запобіжного заходу водію “Сітроена”, який підозрюється у порушенні правил безпеки руху, що спричинили смерть потерпілого (ДТП по вул. Київській у м. Кіровограді), повідомляю, що апеляційним судом запобіжний захід залишено в силі – тримання під вартою строком на 60 днів, в задоволенні апеляційної скарги стороні захисту відмовлено”, – повідомляє прес-служба прокуратури.

Нагадаємо, 27 червня, близько 20:00 години, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Київській. Суддя Ленінського райсуду Кіровограда Андрій Загреба 29 червня відправив винуватця смертельної ДТП Олександра Постриганенка на два місяці за ґрати. Також 14 липня кіровоградські фотографи В’ячеслав Демченко та Олександр Козловський проводитимуть благодійну фотосесію, аби зібрати гроші для 6-річного Данилка, якийпостраждав у ДТП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар