На Кіровоградщині більше будують, ніж ремонтують

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Діяльність будівельних підприємств Кіровоградської області у січні–травні 2016 року. 

У січні–травні 2016р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 127,3 млн.грн. Індекс будівельної продукції у січні–травні 2016р. порівняно з січнем–травнем 2015 р. становив 103,1%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились наступним чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння – 66,9% загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонту (18,3% та 14,8% відповідно).

Підприємствами обласного центру виконано 56,7% обсягу будівельних робіт по області.

Кіровоград

У січні–травні 2016р. підприємствами м.Кіровограда виконано будівельних робіт на суму 72,1 млн.грн або 56,7% обсягу робіт по області.

Підприємства міста займалися будівництвом, реконструкцією   та ремонтом житлових будівель, промислових та торговельних підприємств, транспортних споруд, ліній електропередачі та зв’язку.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились наступним чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння – 74,8% загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонту (10,8% та 14,4% відповідно).

Головне управління статистики у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар