Кіровоградка стала “Мамою року”

Кіровоградка Юлія Проценко стала переможницею Національної премії “Мама року”. Дівчина виграла конкурс у номінації “Сімейний затишок”.

Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

“Моя мама мені завжди казала, що я повинна бути берегинею сімейного вогнища, що повинна створювати його так, щоб чоловіку після роботи завжди хотілось повертатися додому і бути поряд зі своєю родиною.
Тому, я завжди намагаюсь «балувати» і віддавати всю любов своїй родині. Хоч і кажуть, що чоловіки завжди сильні та мужні, але вони все одно у душі маленькі діти, які потребують уваги та турботи.Як кажуть, якщо Бог дарує жінці хлопчика, то він хоче її захистити. Тому, я повинна виховати сина справжнім чоловіком, захисником своєї родини, який буде цінувати, поважати матір, жінку та дітей. Любов і турбота асоціюється з мамою, а вірність, відданість та мужність з татом”, – пише Юлія Проценко у своїй історії.

Крім того, у номінації “Стиль” переможницею стала Наталія Забіяка з Кіровоградщини. Історію про неї та її сестру-близнючку для конкурсу написала донька Ольга Донченко з Олександрії.

У мене дві стильні матусі! А у вас? :)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар