Кіровоградська районна лікарня отримала у подарунок новеньке авто

З метою забезпечення виїздів лікарських бригад для проведення медичних оглядів у населених пунктах району, транспортування тяжкохворих, хворих з екстреною патологією, громадян з малозабезпечених сімей, хворих на інфекційні захворювання голова районної державної адміністрації Василь Смаглюк та голова районної ради Людмила Корнієнко вручили ключі працівникам Добровеличківської ЦРЛ від новенького автомобіля. 

Отець Юрій освятив автомобіль.

Ні для кого з нас не  таємниця стан доріг у нашому районі, разом з тим санітарний транспорт, що наявний в ЦРЛ давно потребує заміни, тому депутати Добровеличківської районної ради підтримали ініціативу щодо придбання санітарного автомобіля для потреб населення району.

Вкрай необхідний спецавтотранспорт придбано на умовах співфінансування за кошти наданих субвенцій Добровеличківської селищної ради, Тишківської, Піщанобрідської, Гнатівської, Братолюбівської, Юр’ївської, Червонополянської, Новолутківської, Гаївської, Троянської, Глинянської, Дружелюбівської, Тернівської, Любомирської сільських рад та коштів районного бюджету. Щиро дякуємо за подарунок!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар