Перший національний запрошує кіровоградську молодь на безкоштовне навчання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© ztnews.com.ua

Якщо ти молодий і енергійний, якщо твоя мрія – робота на телебаченні, UΛ:Перший запрошує тебе у Школу універсальної журналістики! Це інтенсивний практичний курс, під час якого ви опануєте основні навички професії журналіста-інформаційника. А кращі випускники Школи отримають шанс подальшої роботи в редакції новин суспільного телебачення України!

Хто вчитиме у Школі?

Школу проводитимуть відомі українські тренери з інформаційної журналістики – Ігор Куляс та Олександр Макаренко. Вони мають значний досвід практичної роботи на телебаченні й великий досвід проведення журналістських тренінгів, а також співпрацюють з інформаційними службами найбільших загальнонаціональних і численних регіональних телекомпаній. Багато випускників попередніх шкіл нині успішно працюють на українських телекомпаніях і радіостанціях – ведучими, репортерами, редакторами й шеф-редакторами.

Про телевізійні технології, організацію роботи редакції та інші практичні аспекти виробництва інформаційного контенту розповідатимуть технічний директор телеканалу UΛ:Перший Юрій Бойчук та продюсер інформаційного мовлення Владислав Грузинський.

Скільки коштує Школа?

Для учасників, які пройдуть відбір, навчання в Школі є повністю безоплатним.

Коли проходитимуть заняття?

Школа проходитиме з 11 липня по 12 серпня (тобто 5 повних робочих тижнів). Заняття відбуватимуться по буднях – з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 19:00. Пропуски занять не допускаються. Тож якщо у вас є обставини, які не дадуть вам змоги регулярно відвідувати Школу, просимо анкету не заповнювати.

Як проходитимуть заняття?

Заняття є максимально наближеними до практики журналістики. У тренінгові дні різні сторони журналістської професії відпрацьовуватимуться у формі рольових ігор, практичних вправ, мозкових штурмів та інтерактивних обговорень. У продакшн-дні учасники під контролем тренерів виконуватимуть реальну журналістську роботу, результати якої аналізуватимуть тренери.

Що вимагається від кандидатів?

Кандидат на участь у Школі повинен мати щонайменше 2 закінчених курси бакалаврату за будь-якою спеціальністю. Гарним інформаційним журналістом після Школи може стати людина будь-якої професії. Ще одне обмеження – вік кандидатів повинен бути до 35 років. Інших обмежень немає.

Як потрапити?

Щоби потрапити у Школу, треба не пізніше 3 липня заповнити анкету на сайті. Анкети, заповнені пізніше цього дня, не розглядатимуться. Керівництво Школи проводить за анкетами попередній відбір кандидатів. Остаточний відбір учасників Школи проводиться за результатами співбесід (на які Вас може бути запрошено в період з 4 по 9 липня).

Щоб заповнити анкету, перейдіть за посиланням

Поширити:

Залишити коментар:

коментар