Рятувальники Кіровоградщини отримали нагороди до Дня Конституції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 червня, в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області відбулись загальні збори працівників з нагоди державного свята – Дня Конституції України.

Перед присутнім у актовій залі аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в осбласті особовим складом виступив перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного Олексій Родіонов. Олексій Володимирович зачитав вітальну телеграму від Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна,    від імені керівництва У ДСНС в області привітав особовий склад з 20-річницею прийняття Основного Закону та побажав нових здобутків та професійних перемог в ім’я розвитку і процвітання  нашої держави, і надалі відповідально й високопрофесійно підходити до виконання покладених на службу завдань, та залишатись одним з кращих територіальних підрозділів.

Під час зборів за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Конститутції кращі працівники Кіровоградського гарнізону були відзначені грамотами та подяками Держслужби, Управління ДСНС в області, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, а також Кіровоградської єпархії Української православної церкви Київського патріархату.

DSC_0070 DSC_0079 DSC_0107

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар