На прохання клієнтів, відділення ПриватБанку на Кіровоградщині змінило графік роботи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителі смт. Онуфріївка, що на Кіровоградщині, звернулись до ПриватБанку з проханням про зміну графіка роботи відділення у селищі. Банк пішов назустріч клієнтам.

Графік роботи відділення в Онуфріївці був як і в місті – з 8.30 до 17.30.

“Ми живемо у  сільській місцевості, звикли прокидатись рано і зранння, до роботи, повиконувати усі справи, в тому числі і фінансові. Тому і звернулись з проханням змінити графік роботи та відкривати відділення о 8 ранку. Тепер по дорозі на роботу можна усі свої банківські питання вирішити і не думати увесь день, як знайти хвилинку та забігти до відділення”, – розповідає житель смт. Онуфріївка Кіровоградської області Роман Гнітько.

Без имени

“Ми розуміємо, що найважливіше у нашому бізнесі – це клієнт, – розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. – Тому ми усвідомлюємо, наскільки цінними для нас є прохання, побажання та навіть критика клієнта. Ніяка похвала не допоможе нам стати кращими так, як це зробить критика. Для нас немає дрібниць, усе – від зовнішнього виду співробітників до графіку роботи відділення має значення.  Досконалості немає меж”.

За матеріалами ПриватБанку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар