Помічника директора кіровоградської “Укрпошти” спіймали на хабарі

Прокуратурою області у взаємодії з співробітниками Служби безпеки України в Кіровоградській області на отриманні 50 тис. грн хабара викрито помічника директора Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Неправомірну вигоду у зазначеному розмірі службовець вимагав та отримав від керівника підрядної організації, що виграла тендер на постачання оргтехніки та обслуговування комп’ютерного обладнання. Так званий «відкат» склав 30% від суми контракту, оскільки за умовами тендеру обсяг державної закупівлі становив 186 тис. грн.

Після перерахування неправомірної вигоди на картковий рахунок помічника директора затримано співробітниками прокуратури області спільно з СБУ.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії.

Як пишуть “Олександрійські новини”, службова перевірка, яка тривала з 25 травня, виявила порушення
касової дисципліни на “Укрпошті”. За попередньою інформацією, податківцями виявлено порушень на суму більше 4 мільйонів гривень, які треба було б стягнути у вигляді штрафних санкцій.

      

Поширити:

Залишити коментар:

коментар