Кіровоградські тепловики просять містян розрахуватись з боргами

Для проведення розрахунків за використаний на виробництво теплової енергії природний газ у зимовий період 2015/2016 року та для  ефективного  проведення  ремонтних робіт в міжопалювальний період,  ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

У міжопалювальний період підприємство  проводить комплекс заходів  по   підготовці  теплового господарства до  нового опалювального сезону, заплановано ряд заходів  по модернізації та ремонту устаткування та обладнання для стабільної роботи підприємства у зимовий період.

Проте станом на 15.06.2016 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 33,7 млн. грн.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна.

Запрошуємо  споживачів до абонентного відділу підприємства  звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість  за послуги з теплопостачання.

У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у понеділок, вівторок, середу   з 8.00 до 17.00 за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією  укласти договір реструктуризації заборгованості в   абонентному відділі підприємства за адресою: вул. Гришина (Кутузова), 23/16 .

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації, громадську свідомість і підтримку!

Ознайомитися із списком квартир, що мають заборгованість за послуги з теплопостачання, можна ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар