Кіровоградський майстер спорту з художньої гімнастики бореться за життя

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Майстер спорту з художньої гісмнастики з Кіровограда Ольга Гейдарова бореться зі страшною онкохворобою, аби поставити на ноги своїх трьох діток. Без допомоги небайдужих 41-річна кіровоградка не впорається.

Про хворобу своєї колеги написав на своїй сторінці у ФБ директор  комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №3 Кіровоградської міської ради Євген Савранський.

“Колектив комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №3 Кіровоградської міської ради звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти тренеру-викладачу відділення гімнастики художньої, майстру спорту Гейдаровій Ользі Миколаївні.

У нашої колеги виявили онкозахворювання – дві злоякісні пухлини молочної залози та лівої легені.
Ольга Миколаївна пройшла курс обстеження у кіровоградському онкодиспансері, київській клініці «Інновація» та в одній із клінік в Ізраїлі. Вартість запропонованого лікування – понад 80 тисяч доларів.

Наша колега, якій лише 41 рік, разом із чоловіком виховує двох доньок 14 та 11 років і однорічне немовля.
Мамою Ольга Гейдарова стала ще для сотень гімнасток, яких вона виховала впродовж своєї тренерської кар’єри, серед яких – переможниці, призерки багатьох всеукраїнських, міжнародних турнірів.

Звертаємося до всіх небайдужих – відгукніться, допоможіть врятувати життя цій чудовій жінці, мамі трьох доньок!” – написав Євген.

Реквізити для зарахування коштів:
4149 6258 0726 6547 – платіжна картка «Приватбанку»
Гейдарова Ольга Миколаївна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар