Кіровоград продовжують заліплювати рекламою

Ілюстрація

Согодні, 15 червня, кіровоградський виконком надав дозволи 8-ом підприємцям та організаціям на встановлення різного роду зовнішньої реклами.

Водночас, відмовили лише одному – ФОП Качановій С.В. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді банера на огорожі біля проїжджої частини на розі вул. Андріївської та вул. Євгена Тельнова (колишній Проспект Правди), з боку буд. № 2-в.

Так, згідно сьогоднішніх рішень виконавчого комітету, дозволи на розміщення реклами на 5 років отримали:

  • ТОВ «ВП МІК» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді сіті-лайта розміром площини 1,30 х 1,90 м напроти входу до міжміського переговорного пункту по вул. Великій Перспективній, з боку буд. № 48-б;
  • ТОВ «ШОЛЬЦ-БЕТОН» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламного вказівника розміром 1,40 х 0,50 м на опорі по пров. Експериментальному та рекламного щита розміром площини 1,99 х 1,05 м на розі вул. Генерала Родимцева та пров. Експериментального.
  • ФОП Маєвській В.С. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді двостороннього рекламного щита розміром площини 3,0 х 6,0 м по вул. Мурманській;
  • ТОВ «ТК «САТ» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді двостороннього рекламного підвісу розміром 4,0 х 0,8 м між опорами тролейбусної контактної мережі по вул. В’ячеслава Чорновола, біля буд. № 2-б.

на півроку:

  • ФОП Пуликівському В. В. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламного підвісу розміром  4,0 х 0,8 м між опорами тролейбусної контактної мережі на розі вул. Великої Перспективної та вул. Великої Пермської;
  • ТОВ «ДЦ УКРАЇНА» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламного фриза розміром 20,10 м з об’ємним написом «Watsons» розміром 3,0 х 0,6 м та лайт-боксом з логотипом розміром 0,6 х 0,7 м на фасаді будинку № 32/11 по вул. Великій Перспективній.

на 1 рік:

  • ФОП Лезі Д.А. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді двостороннього рекламного щита по вул. Соборній, з боку буд. № 4;

на 1 місяць:

  • ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді двосторонніх рекламних вказівників розміром 1,20 х 1,80 м на опорах тролейбусної контактної мережі № 1020 по вул. Героїв України, № 197 по вул. Короленка, № 304 та № 322 по вул. Полтавській, № 1226 та № 1253 по вул. Вокзальній.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар