Новоукраїнська місцева прокуратура повернула дітям 136 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За результатами представницької діяльності Новоукраїнської місцевої прокуратури у сфері ювенальної юстиції з початку року судами задоволено позовів на суму 136 тис грн.

Так, місцевою прокуратурою заявлено 6 позовів щодо захисту прав та законних інтересів дітей, 3 з яких на зазначену суму розглянуто та задоволено, провадження у 1 справі закрито у зв’язку з добровільним виконанням позовних вимог, інші позови на суму 73 тис грн перебувають на розгляді.

Крім того, завдяки представницькій діяльності місцевої прокуратури неповнолітнього поновлено на навчанні у Гайворонському професійному аграрному ліцеї, як такого, що був незаконно відрахований.

Новоукраїнською місцевою прокуратурою постійно вивчається стан законності щодо додержання  прав і свобод дітей та, у разі наявності порушень, вживаються заходи для їх поновлення і захисту.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар