За тиждень на Кіровоградщині ліквідували більше 10 м² ямковості на дорогах

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

10 534 м² ямковості ліквідували дорожники протягом тижня. Через дощі, що панували на Кіровоградщині у травні, завершити ямковий ремонт на всіх дорогах до 15 червня буде важко, але дорожники обіцяють вкластися в терміни.

Завдання завершити роботи з ліквідації ямковості до 15 червня на дорогах державного значення, яке було поставлене Укравтодором перед обласними Службами автомобільних доріг, виконати кіровоградським дорожникам буде важко. На деяких дорогах є дуже складні ділянки, але подовжені робочий день і тиждень дозволять укластися в зазначений термін.

– За даними, які надає наш головний підрядник, ДП «Кіровоградський облавтодор», завершити ліквідацію ямковості по всіх напрямках до середини червня, ми могли не встигнути, – повідомляє начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук. – Майже весь травень на заваді роботі дорожників стояла несприятлива погода – то зливи, то просто затяжні дощі йшли. Зараз же погода налагодилася і  ми працюємо в режимі максимум. Робочі бригади ремонтують дороги не лише повний світловий день, а ще й у вихідні. Тож, хоч часу залишається і небагато, ми встигнемо ліквідувати усю аварійну ямковість на дорогах державного значення.

Протягом звітного тижня, з 2 по 8 червня включно, на дорогах області  на замовлення Служби автомобільних доріг ліквідували 10 534 м² ямковості. З них на дорогах індексами «М» та «Н» – 10 131 м², на дорогах індексу «Р» – 403 м².

Працювали на а/д М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (1210 м²), М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка (1526 м²), М-13 Кіровоград-Платонове (694 м²), М-22 Полтава-Олександрія (1 393 м²), Н-01 Київ-Знам’янка (3290 м²), Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (587 м²), Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв (1 329 м²), Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг – Запоріжжя (3020 м²), Р-06 Ульяновка-Миколаїв (91 м²), Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук (187 м²), Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижовка (125 м²).

Залишок аварійної ямковості складає 10 864 квадратних метрів.

Загалом же з початку року на дорогах Кіровоградської області ліквідовано 96 031 м² аварійної ямковості.

Нагадаємо, усі ремонтні роботи проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за рахунок коштів державного бюджету. Загальна протяжність доріг на балансі Служби складає 6257,8 км, у тому числі з твердим покриттям 6159,7 км, 98,4 %.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар