У Кіровограді шукають почесного громадянина

Кіровоградська міська рада оголошує про прийом документів для присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кіровограда”.

Запрошуємо колективи підприємств, установ та громадських організацій міста взяти участь у висуненні кандидатур для присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кіровограда”.

Відповідно до Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кіровограда” пропозиції щодо присвоєння Звання разом з аргументами на користь пропонованої кандидатури можуть вносити підприємства, установи, громадські організації, а також жителі міста Кіровограда.

Одночасно з клопотаннями на кожну особу подаються наступні документи:

відомості про досягнення із зазначенням конкретних видатних заслуг перед мешканцями міста Кіровограда в галузях економіки, управління, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, екології, за благодійну, гуманістичну та громадську діяльність;

біографічна довідка;

копія паспорта (1,2 сторінки), реєстраційного номера облікової картки платника податків,

згода на обробку персональних даних.

Документи про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кіровограда” подаються до сектору діловодства загального відділу Кіровоградської міської ради до 1 липня 2016 року (вул. Велика Перспективна, 41, кім.133).

За довідками звертатись за тел. 24-35-69 (відділ кадрової роботи).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар