Кіровоградці скаржаться на складну процедуру відключення центрального опалення

На сайті “Єдина система місцевих електронних петицій” 31 травня кіровоградці зареєстрували петицію  – “Спростити процедуру відмови від центрального опалення”. Петицію вже підписал 49 осіб. Щоб вона дійшла на розгляд Кіровоградської міськради, треба щоб за наступні 40 днів петицію підписали 401 особа.

Текст петиції:

“Для спрощення процедури відмови від центрально опалення та запобігання корупції зробити відключення від центрального опалення по узгодженню.

Для відключення від централізованої системи опалення треба самостійно зробити відрізку та ізолювати труби центрального опалення, далі подати заяву на закриття рахунку в тепломережі, в якій зазначено, що відрізка зроблена, труби за ізольовані, та яку систему опалення буде встановлено. На розгляд заяви ти виїзд контролю відрізки відвести термін не більше місяця. При перевищені цього терміну вважати договір на опалення розірваним автоматично.

При відмові всього будинку від системи централізованого опалення повідомити про це мешканців та дозволити повністю вирізати не потрібні труби.
Дана процедура скоротить термін отримання дозволів, спростить встановлення автономного опалення, та виключить існуючу і цій сфері корупцію”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар