У Кіровограді АТОшникам виділили землю під забудову на городах людей

Учора, 1 червня, жителі Нової Балашівки зустрічалися з учасниками АТО, яким Кіровоградська міська рада виділила земельні ділянки під будівництво приватних житлових будинків по вул. Джерельній /Повітрянофлотській (Сергія Сєнчева). Зараз там знаходяться городи жителів багатоповерхівок Балашівки.

Про це повідомляє депутат  міської ради Олександр Цертій на своїй сторінці у Фейсбук.

“Головне питання, яке цікавило мешканців багатоквартирних будинків, що знаходяться поруч з наданими учасникам АТО ділянками, – що буде з їхніми городами, які опинились на виділених під будівництво землях. Переважна більшість присутніх на зустрічі учасників АТО (або їх представники) повідомили, що у цьому році не планують починати будівництво на тих земельних ділянках. Отже не заперечують проти того, щоб мешканці багатоповерхівок, які посадили в цьому році городи, зібрали до кінця року врожаї і звільнили ділянки під подальшу забудову”, – повідомляє Олександр Цертій.

За словами Олександра Цертія, АТОвців найбільше цікавило питання виносу меж земельних ділянок та питання відсутності інженерних мереж та під’їзних шляхів до ділянок, наданих їм під забудову. Присутній на зустрічі начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіон Владов запевнив присутніх, що вже наступного тижня почнеться процес визначення та виносу меж земельних ділянок на місцевості.

Радник міського голови з питань учасників АТО Віктор Танцюра повідомив, що на даний момент не всі земельні ділянки в районі Балашівки віддані учасникам АТО, тому питанням про створення інженерних мереж займатимуться пізніше.

“Стосовно інженерних мереж – Родіон Владов сказав, що це питання обговорюватимуть на профільних депутатських комісіях”, – повідомив Віктор Танцюра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар