Кіровоградці дізналися про механізми впливу для захисту екології

У п’ятницю, 27 травня, в Кіровоградській льотній академії НАУ відбувся семінар-тренінг “Інноваційні механізми участі громадян у формуванні та реалізації природоохоронної політики”. Про це повідомляє Еко-Альянс 4.0.

Семінар підготовили та провели у рамках підписаної раніше “Угоди про створення “ЕКО-КЛАСТЕРА 4.0” спільно з викладачами та курсантами академії представники Української природоохоронної громадської організації е-Екологія та ГО “ЕКО-АЛЬЯНС 4.0”.

Учасники семінару отримали теоретичні знання про роботу інтерактивного реєстру екологічних проблем регіону та домовилися в подальшому провести практичні заняття з підготовки громадських інспекторів з охорони довкілля та підписати договір про спільну співпрацю.

Гостями заходу були Воробйов С. В. – інспектор з охорони довкілля Державної екологічної інспекції України, Ковтунов О. В. – директор департаменту екології та природних ресурсів КОДА, Мороз В. В. – голова ГО е-Екологія, к.н.держ.упр., доцент Національної академії державного управління при Президентові України, Зайцев Ю. Ю. – Координатор з питань ІТ інструментів та технічної підтримки інноваційних ресурсів, Яремчук О. М. – координатор ГО е-Екологія з питань організації громадського контролю у Кіровоградському регіоні, Головко М. І. – голова обласної ради Українського товариства мисливців та рибалок, Кожухарь О. М. – заступник голови Громадської ради при Дердекоінспекції у Кіровоградській області, Приходько В.Г. – голова ГО Всеукраїнської екологічної ліги, представники КДПУ, співробітники академії. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар