Кіровоградці вшанують пам’ять українських прикордонників (АНОНС)

27-28 травня, з нагоди Дня прикордонника відбудуться заходи, які проводить Кіровоградське регіональне представництво “Української Спілки прикордонників” за підтримкою Окремого регіонального центру комплектування Південного РУ Державної прикордонної служби України. 


План заходів

У п’ятницю, 27 травня, о 14:00 в обласному художньому музеї (вул. В. Перспективна, 60) відбудеться відкриття виставки художніх картин (репродукція) Куркуль Беати, присвячених прикордонникам. У заході беруть участь Куркуль Беата Альфредівна (Литовська Республіка), голова Кіровоградської ОДА, голова Кіровоградської міськради, комісари обласного та міського військоматів, представники силових і правоохоронних структур області, керівник “Української Спілки прикордонників” (м. Київ).

У суботу, 28 травня, о 10:00 у Сквері Прикордонників (на розі вулиць Соборна та Глінки) відбудеться урочисте шикування прикордонників. У заході передбачено урочисте шикування, привітання від керівництва області та міста, покладання квітів до меморіального знаку-захисникам міста-прикордонникам 79-го Ізмаїльського ПЗ, які у серпні 1941 р. захищали місто.

У заході візьмуть участь представники Держприкордонслужби України, сім’ї загиблих прикордонників, громадяни міста та області. Після урочистостей присутні у Сквері Прикордонників вирушають до Алеї Слави АТО, що на Рівнянському кладовищі, для покладання квітів до могил загиблих прикордонників Кіровограда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар