Завтра у Знам’янці попрощаються з військовим, який загинув під Авдіївкою (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Завтра, 25 травня, о 12:00 на центральній площі Знам’янки проведуть в останню путь військового Дмитра Єфремова, який загинув під Авдіївкою.

Як розповів Першій електронній радник з питань АТО Знам’янської РДА Володимир Мухуров, наразі невідомо, де буде похований військовий.

“Це вирішить родина. Скоріш за все, військового буде поховано на кладовищі Брайка у Знам’янці, адже батьки проти того, щоб сина хоронили на Алеї Слави”, – зазначив Володимир Мухуров.

Нагадаємо, Дмитро Єфремов народився 1985 року у м. Знам’янка Кіровоградської області. Навчався у Знам’янській загальнооствітній школі №4. Працював черговим по заліничній станції.  Мобілізований боєць 81-ї бригади загинув під час виконання завдання під Авдіївкою під час мінометного обстрілу. У рідному місті у чоловіка залишилася вдова та двоє маленьких дітей.

Варто зазначити, що обстріл під Авдіївкою Генпрокуратура розглядає як теракт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар