Дороги Кіровоградщини очима журналіста ТСН (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська журналістка програми ТСН (канал 1+1) Олена Шворак опублікувала фото доріг Кіровоградщини на своїй сторінці у ФБ.

Фото Олена Шворак опублікувала з таким коментарем: “Оскільки ми часто їздимо, то фб френди мене просять розповідати про стан доріг. Виконую прохання. Сьогодні шлях Кіровоград – Знам’янка – Олександрія – Кременчук ми здолали за дві години 40 хвилин. Дороги фактично нема. Її стан у порівнянні із тим, що було два місяці тому погіршився у рази. До Знам’янки ще більш менш. До Олександрії – задниця, з якої ростуть руки тих, хто її і не намагався ремонтувати. Ну а між Олександрією і Павлишом ремонтники таки валялись. Але саме валялись. Вибірково зробили латки. А ями у два колеса глибиною за півтора метри від латки пропустили. Одну таку яму ми зловили:( Назад поїдемо через Світловодськ. Бо гірше все одно бути вже не може”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар