Керівники юстиції шукали нових працівників у кіровоградських вишах (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 травня під час Всеукраїнського флешмобу керівництво та колектив Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області відвідало вищі навчальні заклади міста Кіровограда.

Студентам розповіли про останні зміни у системі Міністерства юстиції України. Зокрема, згідно  із запровадженням новітніх реформ у сфері надання правової допомоги, Міністерство юстиції проводить широкомасштабну кампанію серед молодих юристів. Випускників 2016 року із юридичною освітою не нижче першого бакалаврського рівня запрошують  взяти участь у конкурсі  по набору нових кадрів, які працюватимуть у 430 бюро правової допомоги.

Керівники обласної юстиції розповіли студентам про можливості працевлаштування в органах юстиції. Ця пропозиція зацікавила  студентів, особливо запропонований рівень заробітної плати від 3500 до 4500 грн. Для того, щоб подати документи і стати співробітником або керівником одного з бюро достатньо мати рівень бакалавра і до 31 травня треба подати електронну заявку на сайті http://legalaid-jobs.in.ua/, пройти онлайн дистанційний курс  навчання, співбесіду і тест.

Також студентам роздали флаєри, листівки та інші правороз’яснювальні матеріали. 

«Це корисний захід, бо студенти мають можливість розпочати свою кар’єру. Фактично сьогодні роботодавці прийшли до студентів. Країні потрібні зміни,Мін’юсту потрібен ти! Запрошуємо приєднатися до дружньої команди однодумців Міністерства юстиції України!»- таким гаслом підсумував флешмоб очільник обласної юстиції Вадим Гуцул.

ГТУ юстиції у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар