Корупція по-кіровоградськи і скільки платять за її викриття

Сьогодні, 18 травня, у кіровоградському прес-клубі презентували Міжнародний центр перспективних досліджень, які презентували громадськості результати проведених антикорупційних розслідувань.

У центрі уваги активіста Дмитра Сінченка опинилася фінансова діяльність Кіровоградського міської ради. Зокрема, конфлікт інтересів та фінансування за кошти місцевого бюджету «джинси» у ЗМІ (телеканали ТТВ, «Кіровоград» та газеті «Україна-центр»), а також – фінансування громадських організацій, які не контролюються належним чином.

«Антикорупційний портал – це проект громадських розслідувань коаліції регіональних НДО та активістів, які поставили собі за мету контроль за використанням державних фінансів на місцевому рівні. Фінансується проект за рахунок грантів посольства Велико Британії в Україні, – розповідає директор з комунікацій Міжнародного центру перспективних досліджень Євген Духович. – Долучитися до проекту може кожен, написавши цікаве і продумане журналістське розслідування».

Як повідомив Євген Духович, за якісно написаний матеріал центр платить близько 13 тис. грн.

Детальніше з матеріалами Дмитра Сінченка можна познайомитись ТУТ.

З усіх питань щодо Антикорупційного порталу громадських розлідувань та публікацій звертатися до Наталі Шило за тел.: (063) 860-31-68.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар