Кіровоградський банк віддав непотрібні комп’ютери на благодійність (ФОТО)

????????????????????????????????????

Сьогодні, 12 травня, кіровоградське відділення банку «Південний» передало благодійному фонду «Пересвіт» бувшу у вжитку комп’ютерну техніку – системні блоки, клавіатури. Це вже не перша благодійна допомога від комерційної установи тим, хто її так потребує.

Керівник благодійного фонду «Пересвіт» Володимир Глухий із 2002 року допомагає тим, хто потрапив у тяжкі життєві обставини.

«Я прийшов до керівництва банку і попросив нам віддати це обладнання. Банку воно вже непотрібне, а ми їх трохи підремонтуємо і комусь зробимо новий комп’ютер. Техніка зараз дорога – тож не всі можуть собі дозволити її придбати новою», – розповідає Володимир Володимирович.

Начальник Регіонального відділення АБ «Південний» м. Кіровограда Алла Гайдерова розповідає, що в області вони працюють уже майже 10 років. І завжди намагаються допомагати тим, хто цього потребує. У Кіровограді про їхню діяльність не багато знають, оскільки основну увагу вони зосереджують на районах. Наприклад, навчальні та медичні заклади Маловисківського, Кіровоградського та Голованівських районів за ці роки отримали від банку більше 70 одиниць комп’ютерної техніки, неодноразово у райони закуповувались підручники для молодшої школи, а цього року до 50-річчя Маловисківської школи-інтернат було придбано 74 комплекти теплих ковдр.

«Ми не тільки заробляємо. А й багато віддаємо. Намагаємося ніколи не відмовляти у допомозі тим, хто цього потребує. В основному ми передаємо допомогу у райони, – розповідає Алла Михайлівна. – Кожен бізнес-процес, зокрема у банку, потребує перегляду техніки. На сьогоднішній день гаджети оновлюються з такою швидкістю, що не завжди встигаєш їх купувати. Але бізнес-процеси у банківській справі потребують дуже сильної комп’ютерної техніки, тому доводиться витрачатися на нове обладнання. Тому коли до нас звертаються бюджетні організації (ми багато техніки віддали лікарням – лікарні взагалі знаходяться у такому стані, що страшно про це говорити), то ми допомагаємо їм. І не тільки комп’ютерами, а й меблями, коштами».

Після підписання акту прийому-передачі техніки, працівники завантажили у машину системні блоки. Через певний час, можливо, хтось із тих, кому у житті не надто пощастило, отримає омріяний комп’ютер. Бо мрії існюють для того, щоб здійснюватись.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар