На Кіровоградщині шістьох абітурієнтів вигнали з пунктів складання ЗНО

Сьогодні, 11 травня, в Україні здавали ЗНО з математики. Під час складання незалежного оцінювання на Кіровоградщині з пунктів здачі ЗНО вигнали шістьох абітурієнтів. Про це Першій електронній повідомив начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський.

За словами Володимира Петровича, з шести учнів, яких попросили завчасно покинути пункти здачі ЗНО, п’ятеро користувалися мобільними телефонами, один – навушниками, що також відносяться до засобів зв’язку. Як зазначив Таборанський, троє з шести осіб, яких було вилучено з аудиторій, є учнями Помічнянської ЗОШ №3.

«Минулого разу на цьому пункті була трагічна ситуація з залученим працівником, а сьогодні – 50% з тих, що ризикнули і були вилучені з аудиторії. Вони не тільки лишаться можливості вступити до вузу в цьому році, а ще й отримають документи у вересні місяці», – повідомив Володимир Таборанський.

Також начальник управління освіти Кіровоградської ОДА повідомив, що на складання ЗНО з математики зареєструвалося 3 тис. 127 абітурієнтів, проте на сам іспит з’явилися 2 тис. 931 осіб.

Нагадаємо, 5 квітня у місті Помічна Добровеличківського району у день складання ЗНО помер вчитель історії.

Читайте також: На Кіровоградщині під час складання ЗНО помер вчитель

Поширити:

Залишити коментар:

коментар