У Кіровограді пройде “Єврофест-2016” (АНОНС)

У п’ятницю, 20 травня, з 10.00 до 15.30 у Ковалівському парку вже 7 рік поспіль проходитиме фестиваль євроклубів Кіровоградщини «Єврофест-2016», який буде відбуватись у форматі баркемпу.

У цей день Ковалівський парк перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові намети, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, взяти участь у цікавих іграх або зробити гарну зачіску, переглянути виставки кращих робіт талановитої молоді, присвячені Дню Європи, взяти активну участь у діяльності форум-театру, продемонструвавши міні-етюди на тему європейських цінностей.

Про особливості історії та культури країн Європейського Союзу можна буде дізнатись під час презентацій євроклубів Кіровоградщини та національних товариств. У рамках роботи Європейського містечка планується робота дискусійного клубу «Угода про асоціацію: які можливості вона відкриває» та інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий буде мати змогу залишити власні думки на тему: «Україна – країна європейських цінностей» та залишити свої побажання. Усі присутні матимуть можливість долучитись до участі у квест-грі «Україна єдина. Цілі сталого розвитку».

Детальну інформацію можна отримати у голови Ради євроклубів Кіровоградщини КОЦДЮТ Олени Арутюнян за тел. (050) 172-57-51. e-mail: ocdut@ukr.net

Поширити:

Залишити коментар:

коментар