Оголошено конкурс для молодих науковців Кіровоградщини (АНОНС)

До 18 травня триває подача лдокументів на участь у конкурсі молодих науковців Кіровоградщини. Обласна премія присуджується молодим науковцям Кіровоградської області віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах Кіровоградської області, мають вчений ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного та/ або культурного розвитку Кіровоградщини. Про це повідомляє сайт КОДА.

І премія – 4,35тис. грн., ІІ премія – 2,9 тис. грн., ІІІ премія – 1,45 тис. грн.

Конкурс на здобуття стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів та докторантів які навчаються у вищих навчальних закладах Кіровоградської області

Стипендія призначається особам, віком до 35 років включно, які навчаються в аспірантурі, докторантурі вищих навчальних закладів із відривом або без відриву від виробництва, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, які мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградської області.

Кількість стипендіатів визначається відповідною комісією, загальний обсяг фінансування у 2016 році – 3,0 тис. грн. (виплата разова).

Подання вчених рад вищих навчальних закладів, зборів трудових колективів підприємств, установ, організацій на отримання обласних премій та стипендій необхідно подати до управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації до 18 травня 2016 року.

Положення про стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради молодим аспірантам та докторантам, які навчаються у вищих навчальних закладах Кіровоградської області та положення про обласну премію молодим науковцям Кіровоградської області, особливості здійснення фінансування тощо розміщені на офіційному сайті управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації у розділі “Освіта Кіровоградщини/Вища освіта і наука області”.

Телефон для довідок (0522)24-43-90 (Побережна Тетяна Вікторівна).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар