У Кіровоградської обласної юстиції новий начальник

29 квітня на посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області призначили Вадима Володимировича Гуцула, який до того (з 4 грудня 2015 року) займав посаду в.о. начальника кіровоградської юстиції.

Як раніше повідомляла Перша електронна газета, у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника ГТУ юстиції у Кіровоградській області взяли участь троє осіб – Микола Любченко, Василь Смаглюк, Віталій Смалиус.

Вадим Гуцул розповів, що конкурс пройшов Василь Смаглюк, але він відмовився від запропонованої посади на користь іншої – 29 квітня розпорядженням Президента України Смаглюка призначили головою Добровеличківської РДА.

Як розповідає Вадим Гуцул, він теж подавав документи на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника обласної юстиції, але 19 січня через величезні снігові замети не зміг виїхати з Кіровограда на співбесіду у Київ. Потім, коли Василь Смаглюк відмовився від запропонованої вакансії, стати новим начальником обласної юстиції запропонували Гуцулу.

“Я більше 5 місяців виконую обов’язки начальника юстиції у Кіровоградській області. Знайшов спільну мову з колективом. Центральне керівництво задоволене результатами моєї роботи, тому і запропонували пройти стажування”, – прокоментував своє призначення Вадим Гуцул.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар