До Кіровограда з’їдуться команди КВН з усієї України (АНОНС)

У понеділок, 27 травня, о 18.00 в Кіровоградській обласній філармонії пройде Весняний Кубок КВН Кіровоградської області, де за право називатися найкращою командою на Кіровоградщині боротимуться команди не тільки з нашої області, але й гості з різних куточків України. Про це Першій електронній повідомили організатори Весняного Кубку – оргкомітет Відкритої Кіровоградської обласної ліги КВН.

Як повідомляють організатори, на даний момент для участі в кубку зареєструвалося уже 10 команд з Кіровограда, Києва, Полтави, Харкова, Одеси, Ірпеня та навіть з Мукачевого, що на Закарпатті. Реєстрація бажаючих ще триває, тож географія команд-учасниць тільки розширюватиметься.

Усі команди, перш ніж продемонструвати своє бачення гумору кіровоградцям, пройдуть суворий відбір у редактора – Артема Дамницького, більш відомого як монокоманда «Тоби Альдервейрельд». Артем – редактор та ведучий ліги – учасник гала-концерту «Ліги Сміху 2016» на 1+1, володар багатьох кубків КВН та переможець ряду ліг. Його завдання – допустити на сцену тільки найкращих, а з виступів найкращих – вижати максимум.

Квитки на Весняний Кубок КВН уже надійшли в продаж. Їх можна придбати онлайн за допомогою порталу «Каса.ін.юа»: http://kasa.in.ua/vesnianyi-kubok-kvn-kirovohrad А також у точках продажу порталу в Кіровограді:
Вул. Велика Перспективна, 10
музичний магазин “Music Brand”
Час роботи:
Пн-Сб : 10:00 – 18:00

вул. Велика Перспективна, 51а,
ТЦ ЦУМ (біля магазину Сільпо)
Час роботи:
Пн-Сб: 11.00 – 19.00

вул. Двірцева, 4
Театр ім. Кропивницького
Час роботи:
Вт-Пт: 10-18
Сб-Нд: 10-16
Пн – вихідний

Каса «Провокатор»
вул. 50-річчя жовтня, 1а
Час роботи:
Пн-Нд: 11:00-19:00

Слідкувати за новинами КВН в Кіровограді та області можна і в соціальних мережах:
«Вконтакті»

Спільнота Відкритої Кіровоградської обласної ліги КВН –  http://vk.com/kvnvkr

Спільнота Весняного Кубку Кіровоградщини – http://vk.com/kvnkiro_vesna
«Facebook»

Спільнота Відкритої Кіровоградської обласної ліги КВН – https://www.facebook.com/kvnvkr/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар