Забруднення атмосфери обійшлося кіровоградському підприємству у 5 тис. грн

Кіровоградське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ТОВ «Торгівельний комплекс «Смак» на 5 000 грн за викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

“Рішенням адміністративної колегії Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дії товариства з обмеженою відповідальністю  (м. Кіровоград) (надалі – Товариство) щодо здійснення господарської діяльності без отримання відповідного дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що за висновками Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області є порушенням вимог Закону України «Про охорону атмосферного повітря», визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченим статтею 15 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді досягнення неправомірних переваг у конкуренції відносно іншого суб’єкта господарювання шляхом порушення чинного законодавства, яке підтверджено рішенням органу державної влади, наділеного відповідною компетенцією.

За вищевказане порушення на Товариство накладено штраф у розмірі 5 000 (п’ять тисяч) гривень”, пишуть на сайті кіровоградського АКУ.

Керівник ТОВ «Торгівельний комплекс «Смак» – Попов Юрій Євгенович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар