Кіровоградці можуть взяти участь у марафоні в Чикаго

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Комітет міст-побратимів Чикаго-Київ (CSCI) продовжує збирати команду «Друзів України» для участі у марафоні Soldier Field-2016, який відбудеться у суботу, 28 травня. За підтримки Fleet Feet Sports марафон вшанує американські Збройні Сили у рамках Дня пам’яті, повідомляє VIDIA.

Маршрут марафону складає 10 миль (трохи більше 16 кілометрів).

Команда «Друзів України» запрошує приєднатися до бажаючих пробігти марафон, а також волонтерів. Добровольці будуть працювати у місцях роздачі води на маршруті.

Реєстраційний внесок для команди «Друзів України» становить $100 для бігунів і $25 для волонтерів. Плата передбачає отримання кожним особливої футболки «Український тризуб і Боже благослови, Америку». Її можна також отримати окремо за благодійний внесок у $25.

Зареєструватися можна тут.

Тих, хто не може приєднатися до забігу або допомогти як волонтер, закликають прийти на захід як гостей і підтримати бігунів на стадіоні, на фінішній прямій всередині  Solider Field.

«Аби відзначити 25-річчя побратимських відносин між Чикаго і Києвом, а також 25-річя Незалежності України Київський комітет CSCI було обрано офіційним жертводавцем забігу, щоби вшанувати Збройні Сили США за постійну підтримку України, а також, щоби зібрати кошти на гуманітарну допомогу пораненим українським військовослужбовцям та їхнім сім’ям», — йдеться на сторінці заходу у Facebook.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар