Іменини на лікарняному ліжку: маленький Єгор бореться з пухлиною. Потрібні донори ІІ (+) групи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна повідомляла про маленького Єгорку, який відсвяткував свій день народження на лікарняному ліжку зі страшним діагнозом у медичній картці – лімфома Беккета. Раніше родина потребувала тільки фінансової допомоги. Тепер, щоб Єгор мав шанс на життя потрібні ще і донори.

Волонтер Наталя Салімова пише, що зараз малечі роблять хіміотерапію. Окрім того, у крові дитини дуже підвищився рівень лейкоцитів. Тому Єгору потрібні донори ІІ групи позитивного резусу для тромбоконцентрату.

Телефон мами Єгора: 068 192 11 17

17 березня маленький Єгорка відсвяткував свій третій день народження. Цього разу іменини були без торту, святкових свічок, гостей і подарунків, а на лікарняному ліжку. У хлопчика нещодавно виявила лімфому Беркета. Він бореться за кожен день свого життя, адже пухлина розвивається дуже швидко.

Єгорці, щоб вижити, потрібно пройти 6 блоків хіміотерапії, а після цього – перенести ще одну операцію.  Вдома на Єгорку чекає сестричка і батько – військовий 3-го полку СпП.

зайцев

«Все почалося з того, що у сина збільшився животик, і чим більшим він ставав, тим більше Єгор жалівся на біль», – пригадує мама Ірина.

Перші аналізи не показали жодних відхилень. Хірург за симптомами припустив, що це може бути кіста печінки.

«Я запанікувала. Нас направили в обласну лікарню в хірургію. Зробили рентген, УЗД, сказали, що це новоутворення в черевній порожнині, але остаточний діагноз так і не поставили,  – каже Ірина. – Далі направили на КТ (комп’ютерна томографія), після якої з’ясувалося, що це лімфома Беркета. Нам казали, що при такому захворюванні стадія розвитку пухлини не визначається, але за симптомами все схоже на 4-ту стадію. Адже лімфома росте швидкими темпами (за добу може збільшуватися вдвічі), а метастази вже пішли в кістки».

Сім’я хотіла поїхати до Києва, але лікарі запевнили, що в такому стані дитину не можна транспортувати і необхідно якомога швидше розпочати лікування.

Наразі Єгорці може допомогти тільки хіміотерапія. Після першого блоку «хімії» пухлина стала меншою, але збільшилася печінка, тож лікарі взялися і за її лікування.  А попереду ще 5 блоків хіміотерапії і операція. 30 березня 3-річному хлопчику дали довідку про інвалідність.

Врятувати життя хлопчика можна, підтримавши родину матеріально.

Реквізити для допомоги – Карта Приватбанка 4149 4978 2999 3072 Зайцева Ірина (мама), тел. мами 0681921117

Поширити:

Залишити коментар:

коментар