Водій, якого рік розшукували через ДТП з двома загиблими, постав перед судом

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 24 квітня, в приміщені Ленінського районного суду міста Кіровограда відбулося засідання на якому обрали запобіжний захід Вадиму Данилову. Рік  тому він спричинив ДТП, у якій загинуло двоє людей, і втік з місця пригоди. Через рік розшуку Данилов таки потрапив на лаву підсудних.

На засідані заслухали сторону захисту, прокурора, а також підозрюваного. Данилов розповів, що інформацію про загибель двох жінок (одна з них , до речі, була вагітною) він нібито вперше почув лише вчора після затримання його в місті Чернігові (в приміщені орендованої квартири).

Також підозрюваний запевняє, що не тікав з місця аватії і не переховувався від слідства, а одразу після ДТП вирушив до Білорусі, аби заробити коштів для відшкодування наслідків аварії. Після перебування в Білорусі через певний час виїхав до Росії і нещодавно повернувся в Україну. Тут він планував відкрити власний бізнес.

Вислухавши клопотання сторін процесу, суддя Інесса Черненко постановила задовольнити клопотання заступника начальника відділу управління ГУ НП в Кіровоградській області Шептенка про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного Вадима Данилова та взяти його під варту строком на 60 діб до 21.06.2016 року.

Нагадаємо,  в ніч з 20 на 21 червня 2015 року Вадим Данилов, кермуючи автомобілем «TOYOTA CAMRY», не зупинився на червоне світло світлофору і на великій швидкості врізався в авто «RENAULT DUSTER», у якому поверталися молодята з весілля.  Вагітна наречена загинула на місці аварії. Наступного дня в обласній лікарні померла інша пасажирка «RENAULT DUSTER», а її син, вийшовши з коми, ще довго знаходився в реанімації.

Вже після приїзду правоохоронців, Вадим Данилов зміг втекти з місця ДТП, а його автомобіль згодом намагався забрати інший чоловік. Данилова ж оголосили в розшук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар