У Кіровограді стартувала міжнародна конференція (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 квітня, у Кіровограді стартувала міжнародна науково-практична конференція “Наукові пошуки у ІІІ тисячолітті: соціальний, правовий, економічний та гуманітарний виміри”.

Організатором конференції є Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету за підтримки Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва ім. академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України. Така конференція відбувається у Кіровограді, як правило, двічі на рік: у грудні та квітні.

На конференцію до Кіровограда приїхало 124 учасники, серед яких 12 іноземців. Із-за кордону прибули представники з навчальних закладів та наукових установ Польщі, Білорусі, Казахстану, Росії.

Серед учасників конференції науковці, які представляють 48 вищих навчальних закладів. Також долучились практики: начальник правового управління Верховного суду України Ірина Берестова, суддя Вищого спеціалізованого суду України Павло Гвоздик та багато інших.

“Це значна наукова подія для Кіровограда. Цього року розширили тематику конференції. Ми обрали саме такі напрямки, адже наш інститут готує спеціалістів за напрямками: право, економіка, соціальна робота, – розповів Першій електронній диретор ПВНЗ “Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету” Іван Литвин. – У підсумку конференції буде прийнята резолюція щодо конференції. Сподіваємось, що ті результати, які будуть вироблені у результаті конференції, виллються у нормативно-правовий акт або якесь рішення. І що воно не буде носити формальний характер, а застосовуватиметься на практиці. Мається на увазі рішення, які стосуються соціальної сфери, правових або економічних питань”, – додав організатор конференції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар