Через несплату податків та судові тяжби «Кіровоградський облавтодор» програв вигідний тендер світловодському бізнесмену

????????????????????????????????????

Управління житлово-комунального господарства Світловодського міськвиконкому Кіровоградської області 12-го квітня акцептувало цінову пропозицію ПП «Ефект» на поточний ремонт дорожнього покриття у місті Світловодськ. За 1080 кв. м дороги підприємство запросило 234,23 тис. грн. Про це йдеться у Віснику державних закупівель – пише медіацентр розслідувань “Прозоро”.

Згідно технічної документації, переможець тендеру зобов’язаний в строк з квітня по липень 2016 року провести ямковий ремонт вулиць Світловодська загальною площею 1080 м2.  Серед запланованих робіт – знімання асфальтобетонних покриттів, ремонт щебеневих основ доріг, а також вивезення сміття після проведеного ремонту.

Усе це, у разі підписання договору,  має виконати ПП «Ефект», яке належить Тартикяну Айкараму Рашидовичу, власнику фермерських господарств «Яремівське» і «Дживан-Дарвін», а також ТОВ «Якір» і СТОВ «Земля і люди».  Лише тиждень тому, 6-го квітня, ПП «Ефект» отримало від управління ЖКГ Світловодської міськради попередню оплату у розмірі 122,34 тис. грн за ремонт приміщення адмінбудівлі Центру надання адміністративних послуг.

Конкурентами ПП «Ефект» на данному тендері були ТОВ «Кіровограддорсервіс» з пропозицією 254,81 тис. грн. та Світловодське міське КП «Комбінат комунальних послуг», які просили за свої послуги найдорожче – 274,24 тис. грн.. Комунальне підприємство, до слова, з кінця 2015 року очолює депутат Світловодської міської ради від «Батьківщини» Олександр Плахотний, який паралельно є керівником ще одного КП – «Шляховик».

Єдину дешевшу пропозицію – 220,62 тис. грн, яку пропонувало Дочірнє підприємство «Кіровоградський облавтодор» було відхилено у зв’язку із заборгованості підприємства по сплаті податків, а також значну кількість відкритих виконавчих проваджень. Наразі дане підприємство очолює Андрій Руднік, який на останніх місцевих виборах балотувався до обласної ради від «БПП «Солідарність».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар