Підприємство, яке заборгувало Кіровоградській міськраді 4,6 млн грн, піде під суд

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Прокуратура області позивається до підприємства, яке заборгувало в бюджет міста Кіровограда понад 4,6 млн грн орендної плати за користування нерухомим майном.

Про це повідомила керівник відділу прокуратури області по організації позовної роботи та представництва інтересів громадянина або держави в суді Валентина Пахаєва.

Так, за її словами, Управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради передало підприємству в строкове платне користування цілісний майновий комплекс терміном на 25 років. Однак, як засвідчив проведений ґрунтовний аналіз стану законності у сфері державної власності, орендар свої зобов’язання за договором виконує неналежним чином.

«Підприємство має заборгованість по оренді за перший та другий квартали минулого року в сумі 4,6 млн грн. Зважаючи на ці обставини, а також з метою захисту порушених економічних інтересів держави і громади міста Кіровограда,  прокуратура звернулася до суду з вимогою стягнути на користь бюджету з недобросовісного орендаря вищевказану суму боргу», – повідомила прокурор.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар