У Кіровограді обговорили, як жити без ЖКГ (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 31 березня, у Кіровограді обговорили правовий аспект управління багатоквартирними будинками без житлово-комунальних господарств.

Практикум «Управління багатоквартирними будинками: правове регулювання і практика застосування» – був першиим із серії навчальних заходів на актуальні для громад теми. Проект реалізується Асоціацією міст України в рамках проекту «Пульс» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. До обговорення долучилися міські, сільські та селищні голови із різних куточків Кіровоградщини, громадські активісти, які вже розпочали або тільки плануються створювати ОСББ.

Відкриваючи зустріч виконавчий директор Кіровоградського РВ АМУ Валентина Ільюшкіна  розповіла про проект «Пульс». Окремо зупинившись на спільних  завданнях органів місцевого самоврядування та мешканців будинків в рамках теми практикуму.

Правові засади створення та діяльності ОСББ, проблеми створення управляючих компаній, роль у вказаному процесі органів місцевого самоврядування – питання, що піднімались впродовж практикуму. Також обговорювали алгоритм дій у конфліктних ситуаціях, що виникають через непорозуміння між усіма учасниками створення ОСББ. Окрім того, учасники обговорення поділились практикою створення ОСББ в різних громадах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар